Lærerkursus: AI, robotter og etik med Andreas Refsgaard

Lærerkursus: AI, robotter og etik med Andreas Refsgaard

AI, robotter og etik

Kom med når kreativ koder og digital kunstner Andreas Refsgaard introducerer algoritmer og kunstig intelligens på en engagerende og interaktiv facon. Gennem sjove, provokerende og tankevækkende eksempler viser han, hvordan disse teknikker giver mulighed for helt nye udfoldelsesmuligheder, mens teknologien fordrer etisk stillingtagen.

 

Andreas Refsgaard fremhæver kontrasten mellem traditionel programmering, hvor beslutningsprocesser er transparente, og moderne AI’s “blackbox”-natur, som skaber uigennemsigtige beslutninger og algoritmisk skævhed for brugerne. Han opfordrer til etisk ansvarlighed i AI-udviklingen og en bred offentlig dialog for at sikre, at teknologien er retfærdig og transparent og benyttes med omtanke.

Som deltager får du adgang til en række AI-værktøjer, som Andreas Refsgaard har udviklet. Redskaberne giver dig mulighed for selv at eksperimentere med teknologien efterfølgende – og senere sammen med dine elever.

 

Tilmelding senest d. 19. august direkte på mail til [email protected]

 

Sted: Stavnsholtkirken i Farum, Stavnsholtvej 25.

Tid: Mandag den 30. september kl. 14.30 – 16.00

 

Del nyheden:

Flere nyheder

Repræsentantskabsmøde 2024

Velkommen til repræsentantskabsmøde onsdag d. 29. maj i Udlejre Kirke kl. 18.00-20.30 Alle valgte repræsentanter kan stemme, men alle er velkomne. Der vil være status over forrige skoleår og de nye undervisningsforløb vil blive præsenteret.

Det nye katalog er på gaden

Spændende nye tværfaglige projekter for skoleåret 20/21 ligger nu klar til gennemsyn her på hjemmesiden. Tilmeldingen åbner op sidst i uge 17. Tilmeldingsfristen for alle projekter, forestillinger og kurser er 21. august. Klik her for at gå til projekterne. Klik

Cookie Icon